THE SCHOOL COMMITTEE OF THE CITY OF BOSTON



English Language Learners (ELL) Task Force Remote Meeting

June 30, 2020 10:00 a.m. – 12:00 pm

Zoom

AGENDA

1. Welcome	10:00 (5 min)
2. Approval of Meeting Minutes from June 2, 2020	10:05 (5 min)
 3. Chairs' Report Also invite John to report-out on conversation with new OSE director 	10:10 (20 min)
 Invite Faye Karp to share a short update about what OEL is working on 	10:30 (15 min)
 4. Debrief after presentation to the BSC • What opportunities? • What next steps with the Superintendent? • What next steps related to the search for new, permanent OEL leadership? • What other follow-up steps? 	10:45 (30 min)
 New directions in the coming year ELLTF community engagement Understanding the moment 	11:15 (20 min)
6. MembershipDepartures?Recruitment	11:35 (10 min)
7. Public Comment	11:45 (10 min)
8. Adjourn	11:55 – final remarks